Kort om

Wibling Coaching ved Thomas Wibling

Mangler du en person der motiverer, underviser og inspirerer på en ukompliceret, inspirerende og underholdende måde? Ja, så er du det rette sted. Jeg brænder for at støtte mennesker i at finde den rette balance og plads i livet og at fylde mennesker med fornyet gejst og gå-på-mod og med nye vinkler til deres situation, muligheder og potentiale.

Jeg har haft coaching og kursusvirksomhed siden 2007 og leverer mine ydelser med baggrund i, at jeg er:

 • Certificeret stresscoach og jobrådgiver
 • Certificeret coach og Master NLP practitioner
 • Gennemført kursus som MetaSundhedsCoach
 • Uddannet instruktør for Silva Metoden (mindfulness, mental og spirituel træning)
 • Forfatter til 3 bøger.

Derudover har jeg mange foredrags- og undervisningstimer, inden for mental og spirituel træning, jobsøgning og personlig udvikling samt et hav af individuelle samtaler og coachinger. En af mine nicher, er indenfor handicapområdet, og at sætte de udfordringer, der er ved et handicap, i et lys, der styrker potentialet og mulighederne.

Gennem et liv med meget nedsat hørelse, har jeg i høj grad fornemmelse for og med de problemstillinger, som mennesker med særligt behov står over for såvel i arbejdslivet som privatlivet. Med udgangspunkt i denne baggrund har jeg fungeret som konsulent og ildsjæl i forbindelse med at inspirerer, motivere og coache mennesker med handicap samt åbne nye muligheder på arbejdsmarkedet.

Hvordan foregår vores samarbejde?

Det kan foregå i en inspirerende blanding af motiverende dialoger der leder frem til praktisk anvendelse, mentale øvelser der indlæres og afprøves. Mine samtaler, foredrag og kurser er i fuld harmoni med måden vi mennesker lærer bedst på. Du lærer at anvende dine ressourcer, tanker og tilstande til at opnå dine ønsker og resultater, og at anvende det på mange områder. Eksempelvis på områder som job og karriere, kreativitet, livsstil, sport, motivation, stress, selvtillid og selvværd. Vores samarbejde kan eksempelvis være angående:

 • Udvikling og afholdelse af kurser og workshop.
 • Foredrag og undervisning.
 • Coaching og rådgivning.
 • Mental sundhed, management og stress.
 • Konsulentopgaver.
 • Udarbejdelse af materialer til formidling.
Du vil opleve vores samarbejde som yderst motiverende og opmuntrende, fordi du får en nærværende og behagelig samarbejdspartner, der på ukomplicerede og inspirerende måder håndterer udfordrende situationer, så der opstår en effektiv og lærerig udvikling.

Hvad kræver vores samarbejde af dig?

De vigtigste forudsætninger for vores samarbejde er, at du nysgerrig og har lysten til udvikling. Det forventes ikke, at du kender til området i forvejen, men det forventes, at du er åben for nye indsigter der anerkendes mere og mere, men endnu ikke er alment og accepteret viden hos de fleste.

Skriv til mig på thomaswibling@gmail.com eller ring på 6045 0474 og hør mere om, hvordan jeg kan gøre en forskel for dig.

Kontaktoplysninger

Wibling Coaching og Forlaget Ha’ det godt
v/ Thomas Wibling
Plantagevej 5
4623 Lille Skensved
(nær 4600 Køge og 4000 Roskilde)
Tlf: 6045 0474
Mail: thomaswibling@gmail.com