Ha’ det godt – bevidst velvære

Hvordan kan vi i det hele taget “Ha’ det godt” i et hektisk liv, der er spækket med krav? Hvordan kan vi presse det gode ud af svære situationer frem for at kaste håndklædet? Hvordan undgår vi at løbe efter NYDELSEN om det næste hjørne? Hvordan forvandler vi FRUSTRATION og URO til at få det bedre?

Hvad hvis vi kunne “Ha’ det godt” mere af tiden. Hvis vi kunne tænke kritiske udfordringer som manglende energi, sygdom, handicap, kriser i livet, som milepæle for, at få det bedre, øge vores sundhed og opleve mere glæde og energi. Hvis vi kunne sige: “Tak” til (endnu) en kritisk udfordring, når livet gør ondt?

For at løfte “Ha’ det godt”-gennemsnittet skal vi presse det gode ud af enhver “Ha’ det skidt”-situation. Vi skal vokse med dem, og ikke bare være tilskuer til det, der sker. Vi kan finde kræfterne og mulighederne til at vende dårlige perioder til glæde og harmoni. Vi kan lære af livets smerte, og bruge det til gavn for os selv, familien og arbejdet. Selv om dette virker som utopi, er det samtidig en af de hurtigste og mest effektive vej til at “Ha’ det godt”. Det er en mulighed for at nå et endnu bedre niveau – og så med bivirkninger der bringer flere “Ha’ det godt”-situationer med sig!

Få naturlige bud på at hæve “Ha’ det godt”-niveau. Dette er ikke opskriften på, et liv uden svære situationer. Det er en opskrift på, hvordan vi bruger livets kritiske situationer positivt og holder “Ha’ det godt”-karrusellen kørende. Hvordan vi trives bedre i fritiden og i karrieren, og får mere energi og overskud til arbejdet og vores nærmeste.